Albacross

Dé B2B lead identificatie tool

B2B lead identificatie software

Haal nog meer rendement uit je website met Albacross!

Je hebt voldoende websitebezoekers en je bent best tevreden over het aantal aanvragen dat via je website binnenkomt. Toch zijn er honderden, misschien wel duizenden potentiële klanten die je website bezoeken maar niets aanvragen. Deze mensen hebben misschien best interesse in je bedrijf, maar verlaten je website zonder dat je enig idee hebt wie het waren.

De tool Albacross helpt je om deze bedrijven te identificeren en geeft inzicht in de producten en diensten die zij op je website bekijken. Dit vergroot niet alleen jouw kans om met nieuwe bedrijven in gesprek te komen, maar ook de kans op meer verkopen aan bestaande klanten.

ALBACROSS WHO?

De betaalbare internationale B2B database

Albacross is een snelgroeiend Zweeds bedrijf dat is opgebouwd met investeringskapitaal van grote namen als Spotify en Facebook Nordics. Wij zijn (trotse) eerste Albacross partner in de Benelux en hebben de tool dan ook opgenomen in ons aanbod.

Albacross is gemakkelijk te integreren door een script aan je website toe te voegen. Dankzij integraties met Wordpress en Google Tag Manager is Albacross eenvoudig te installeren en kun je direct beginnen. Lees hiernaast hoe de tool werkt of  bekijk de 5-minute tour door Albacross!

Snel starten? Vraag dan direct de demo aan.

start direct met leads identificeren
Plus icon 2

Identificeer bezoekers

Zie direct welke bedrijven en potentiële klanten jouw website bezoeken en welke (product)pagina's ze bekijken.

Plus icon 2

Bekijk de interesse

Naar welke producten en/of diensten hebben bedrijven gekeken? Jouw salesteam weet het vanaf nu en kan dus op de juiste manier contact zoeken.

Plus icon 2

Breng de beslissers in kaart

Krijg toegang tot GDPR-proof e-mailadressen van de beslissers binnen de bedrijven die interesse hebben.

Plus icon 2

Stuur de info door naar je CRM

Integreer Albacross met je CRM en stuur interessante leads automatisch door naar je CRM systeem.

YOUR FEATURES AND VALUE

Pioniersactie: Albacross met korting en gratis set-up!

Als enige Albacross partner in Nederland kunnen wij je een account met 50% korting aanbieden: Albacross Premium voor 200 euro per maand (of 1.800 euro per jaar vooraf). 

Daarnaast bieden wij je een vol uur gratis support bij het inrichten van je account en kun je ook nog twee weken gratis testen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden van Albacross voor jouw bedrijf.

Albacross partner Nederland

 

Vraag hier je Albacross demo aan:

 
Maak kennis met Albacross

Albacross demo

Wil je zien wat Albacross voor jouw dagelijkse praktijk kan betekenen?

start direct met leads identificeren