Attract & Capture

  Fase 1: Attract

  Stel. Je hebt een mooie website. Alles erop en eraan, mooi beeld en zinderende teksten. Ben je er dan? Nee. Sterker nog: een aantrekkelijke website is overrated. Na jaren van beloftes en salespraatjes snakt je doelgroep naar inhoud. Content, zoals dat heet in de marketingwereld. Om bezoekers te vangen, moet je dus goede content aanbieden. Kennisblogs zijn hiervoor ideaal. Verspreid je artikelen via social media en e-mail. Zo gebruik je je website niet als paradepaardje, maar als een platform met inhoud.

  Wij ondersteunen je in elke stap. Zetten je strategie uit, redigeren je teksten en zorgen voor de verspreiding en rapportages achteraf. Geen tijd of schrijftalent? Geef ons input en wij schrijven je content. 

  Fase 2: Capture

  Een hoog aantal websitebezoekers of bloglezers is geen doel op zich. Het wordt pas interessant als zij in je doelgroep passen en geïnteresseerd zijn in je organisatie. In de capturefase zoek je daarom uit wie je websitebezoekers zijn en wat ze doen. Dit doe je door gratis advies en informatie aan te bieden in ruil voor bijvoorbeeld een bedrijfsnaam en een e-mailadres. Door relevante e-books, white papers en casestudies achter een ‘muurtje’ te zetten, ontdek je zo wie je potentiële klanten zijn.           

  Wij helpen je bij het schrijven van relevante content en het inrichten van het conversiepad. Denk aan landingspagina’s, e-mail workflows en bedankpagina’s.

  Lees meer over de Attract- en Capture-fase in deze blog