Bedrijfsboeken

Dit is een bedrijfsboek

Bij een bedrijfsboek heb je waarschijnlijk al wel een beeld in je hoofd. Wat een bedrijfsboek zo bijzonder maakt, is dat het gedrukt is. In een tijd waarin we alles online kunnen opslaan en terugvinden, is een hardcopy een uitzondering.

Daarom is een bedrijfsboek geschikt voor jou

Wil je opvallen tussen alle online uitingen? Kies dan voor een gedrukt bedrijfsboek. Het zorgt ervoor dat jij net anders bent dan je concurrenten. Omdat het bedrijfsboek een intensief proces is – een boek schrijf je nou eenmaal niet in een nacht – denk je nóg beter na over de inhoud. Met deze inhoud straal je ook jouw bedrijfsimago uit. Waarom kozen jullie voor bepaalde oplossingen? Hoe kwamen jullie hiertoe? Een bedrijfsboek is dus meer dan een kant-en-klare oplossing, eronder zit jouw persoonlijke bedrijfsverhaal. En hiermee creëer je verbondenheid. Als de lezers het boek uit hebben, binden ze zich onbewust met jouw bedrijf.

Hiermee kunnen wij je helpen

De tijd om een boek te schrijven heeft niet iedereen. Dat is waar wij komen kijken. Doordat we samen werken met jou, co-creatie dus, hebben we de handvatten om precies datgene te zeggen, wat jij over wilt dragen. En dan zonder dat jij hieraan al je tijd kwijt bent. We praten met specialisten en andere werknemers binnen jouw bedrijf om een goed verhaal in beeld te krijgen. Hierdoor krijg jij dus het totaalplaatje op papier. 

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen!