<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/138278.png" style="display:none;">

Brochures

Dit is een brochure

Brochures – je kent ze vast wel. Ze liggen bij de huisarts om je te informeren over rugpijn of een zere keel. Maar je vindt ze ook over brandveiligheid of een nieuw product of dienst. De hoofdrol van een brochure is informeren. Een brochure is geen reclamefolder. Dit betekent dat de tekst wel wervend geschreven is, maar dat informatie geven nog steeds het hoofddoel is. 

Daarom is een brochure geschikt voor jou

Een brochure geeft dus informatie. Als jij jouw klanten écht wil overtuigen van jouw producten of diensten, hoef je geen reclameteksten te schrijven. Jij weet dat jouw bedrijf een specialist is en deelt deze informatie. Wanneer jij jouw kennis wilt overbrengen en hierdoor een lange relatie op wilt bouwen met klanten, past een informatieve brochure beter bij jouw bedrijf dan een harde verkooptekst.

Hiermee kunnen wij je helpen

Bij brochures denk je hoogstwaarschijnlijk aan de papieren foldertjes in de wachtkamer bij de huisarts. Vol felle kleuren en ingewikkelde teksten. Dat kan natuurlijk anders. Wij helpen je jouw brochure vorm te geven op een manier die bij jouw bedrijf past. Met een aantrekkelijke tekst. Natuurlijk ook digitaal. Want op die manier kunnen we ook meten wie jouw brochures leest. En dat is weer handig in de rest van het proces.

 

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen!