Case study

Dit is een case study

Een case study is een klantverhaal. We vragen de klant dus zijn of haar verhaal te vertellen over hun problemen, oplossingen en de samenwerking met jouw bedrijf. Dit wordt samengevat in een verhaal dat ongeveer net zo lang is als een blog.

Daarom is een case study geschikt voor jou

Een case study is een perfecte stap in een lead nurturing campagne. Ze kunnen heel effectief zijn als ze worden gebruikt in een passende workflow. Niet alleen consumenten, maar ook bedrijven doen eerst onderzoek op internet. En wat is hierin belangrijk? Echte meningen en echte verhalen. Hoe hebben anderen het product of de dienst ervaren? Dit is wat een case study voor een potentiële klant schetst. Daarbij staat jouw bedrijf niet in de spotlight, maar juist de klant.

Hiermee kunnen wij je helpen

Een klant praat het eerlijkst zonder jou, daarom nemen wij de interviews af. Hierdoor krijg je een eerlijk beeld van zijn problemen, de oplossingen en jullie samenwerking. Een objectief, maar toch fijn leesbaar verhaal is wat hieruit komt. Wij vatten de kern samen en zorgen ervoor dat het geen boekwerk wordt, maar een simpel bewijsverhaal om jouw marketing te ondersteunen.

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen!