E-books

Dit is een e-book

Wil jij jouw potentiele klanten iets bijbrengen over (een van) de thema’s waar jouw bedrijf zich mee bezig houdt? Een e-book bundelt de informatie die jij wilt delen en zorgt voor een compact overzicht van bepaalde onderwerpen. E-books zijn mooi vormgegeven en geschikt voor skimmen en scannen. Je leert jouw potentiele klanten iets bij, op een luchtige manier, en laat daarmee jouw visie op deze onderwerpen zien.

Daarom is een e-book geschikt voor jou

Een e-book is de perfecte manier voor een potentiele klant om kennis te maken met jouw bedrijf. De lay-out van een e-book is speels en de teksten zijn gemakkelijk leesbaar en informeel geschreven. Het bevat vaak stappenplannen om de lezer te begeleiden naar de oplossing van een bepaald probleem. Als jouw tekst leuk geschreven is én hulp biedt, wordt deze vaak gedeeld met anderen. En dat levert natuurlijk naamsbekendheid op.  

Hiermee kunnen wij je helpen

Om te bereiken dat een e-book ‘viral’ gaat, of op z’n minst gedeeld wordt, moet het echt een aardig stuk zijn. Lekker leesbaar, het moet er mooi uitzien en de inhoud moet deelbaar zijn. Wij snappen dat hierin een uitdaging ligt als B2B-bedrijf. Maar wij geloven dat op ieder potje een dekseltje past. En daarom helpen wij jou om jouw e-book precies zo te schrijven, dat hij bij jouw doelgroep past. 

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen!