Nieuwsbrieven

Dit is een nieuwsbrief

De nieuwsbrief brengt overzichtelijk nieuwe, relevante informatie tot de lezers via e-mail. Je linkt naar interessante informatie op jouw of andere websites, stimuleert tot meedenken en kunt hiermee ook gegevens van je klanten en lezers achterhalen. Een e-mail nieuwsbrief past precies bij jouw ideale klant: de vorm en inhoud is aangepast op hen. Dat betekent dat het meer gaat over problemen, oplossingen en relevante berichten dan expliciet over jouw bedrijf.

Daarom is een nieuwsbrief geschikt voor jou

Vaak schrijven potentiele klanten zich vrijwillig in voor jouw nieuwsbrief. Dit is een perfecte manier om een lange termijn relatie met ze op te bouwen. Je laat zien dat je begrijpt waar jouw potentiele klant naar op zoek is door het delen van relevante content. Door in e-mail nieuwsbrieven te linken naar jouw website, vergroot je dus ook het aantal bezoekers. Het maakt je dus betrouwbaarder, je krijgt meer inzicht in potentiele klanten en het vergroot je autoriteit.

Hiermee kunnen wij je helpen

Bij hulp met nieuwsbrieven denk je waarschijnlijk direct aan schrijfhulp. Die kunnen we je ook bieden. Maar we kunnen meer. Denk bijvoorbeeld aan het vormgeven van een mooi template, zodat jouw nieuwsbrieven precies in de stijl van je website worden verzonden. Daarnaast bieden we ook nog inzicht in het effect van jouw nieuwsbrieven. Hoe vaak worden ze gelezen? Wie klikt waarop? Deze inhoudelijke informatie is van groot belang om uiteindelijk klanten binnen te halen. En wij helpen je hier graag bij.

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen!