Online tests en quizzen

Dit is een online test

Een quiz of een online test is voornamelijk op kennis gebaseerd. Daarbij komen er vaak elementen in voor die te maken hebben met logisch of lateraal denken. Quizzen en online testen zorgen voor een bepaalde soort uitdaging.

Daarom is een online test geschikt voor jou

Geschreven stukken, zoals blogs en whitepapers, kunnen nog zo leuk en interessant zijn, maar op een gegeven moment willen jouw websitebezoekers ook afleiding. Een quiz kan dit bieden. Jouw websitebezoekers lezen niet meer passief, maar zijn actief bezig. Dit zorgt ervoor dat ze jouw bedrijf leuk vinden. En dat is heel belangrijk, want zeg nou zelf: wie koopt er nou bij een bedrijf dat ze niet leuk vinden?

Hiermee kunnen wij je helpen

Niet alleen helpen wij je met de ‘hoe dan?’, oftewel het technische stuk achter het plaatsen van een quiz of online test. Ook bieden we hulp bij het ontwerpen van zo’n test. Wil je bijvoorbeeld bekijken of sollicitanten wel passen bij jouw bedrijfscultuur? Dan kun je daar een quiz over maken. Maar hiervoor moet je wel weten hoe je jouw bedrijfscultuur naar een leuke, simpele quiz vertaalt.

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen!