Webteksten SEO 

Dit is een SEO webtekst

Een webtekst is een tekst die speciaal voor jouw website geschreven is (ja, echt). Dit houdt in dat lezers niet altijd tot het einde doorlezen. De teksten zijn daarom kort en bondig en vormen een geheel met alle andere teksten op jouw website. En door middel van SEO (Search Engine Optimalization) zorgen we voor teksten die aantrekkelijk te lezen zijn voor jouw ideale klant. En nog vindbaar zijn ook. 

Daarom is een SEO webtekst geschikt voor jou

Jouw website lijkt wel uit allerlei losse onderdelen te bestaan, maar het is eigenlijk een geheel. Dat betekent dat jouw webteksten dus ook moeten passen bij jouw bedrijf en – minstens zo belangrijk – bij jouw ideale klant. Maar dan moet deze jouw bedrijf wel kunnen vinden. Door middel van SEO webteksten kun je dit bereiken.

Hiermee kunnen wij je helpen

Wij schrijven content voor je die bij jou en jouw ideale klant past. Hierdoor heb je dus weinig kans op een mismatch. Je trekt klanten aan die bij jouw bedrijf passen en zij vinden op hun beurt leuke, interessante stukken tekst die hen verder helpt. Wij helpen je deze teksten vorm te geven en ze zo goed mogelijk vindbaar te maken, bijvoorbeeld door het gebruik van keywords en passende content.

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen!