Whitepapers 

Dit is een whitepaper

Met een whitepaper bied je kennis aan. Je geeft namelijk jouw oplossing voor een bepaald probleem. Hiermee laat je jouw deskundigheid pas echt zien. Een whitepaper is een document van minimaal zes pagina’s en bestaat doorgaans uit vier delen: een introductiepagina, een probleembeschrijving, voordelen van de oplossing en een conclusie. Het is dus een specifiek document met betrekking tot een probleem.

Daarom is een whitepaper geschikt voor jou

Een geïnteresseerde vraagt een whitepaper aan via bijvoorbeeld een link onder een blog. Hiermee geeft deze –indirect– aan interesse te hebben in jouw product of dienst. Door zich te registeren (gegevens, check!), krijgt hij het whitepaper toegestuurd. Door dit te lezen, herkent hij zijn eigen situatie. Niet alleen ziet hij dat hij een ‘probleem’ heeft, ook wordt hij – op subtiele wijze – op jouw oplossing gewezen. Doordat het whitepaper vanuit een specialist geschreven wordt, wekt dit ook nog eens vertrouwen op. Via een whitepaper werkt het proces van bewustwording op natuurlijke wijze. Kortom, als jij gegevens wilt verzamelen van jouw websitebezoekers om deze in de toekomst als klanten voor je te winnen, dan zit je met een whitepaper goed.

Hiermee kunnen wij je helpen

Een specialistisch kennisdocument bevat vaak vakjargon en specifieke termen. Hierdoor wordt het al gauw een taai stuk tekst. Een whitepaper staat bekend om wat technische termen en experts die aan het woord zijn. Maar het moet natuurlijk wel begrijpelijk blijven. En dat is waar wij je kunnen helpen. Wij helpen je jouw technische oplossingen om te gieten in een makkelijk leesbaar document. Een tekst waarvan de lezer denkt: “Maar dit is preciés wat ik bedoel”. Hiermee maak je die stap van een oké verhaal naar een steengoed whitepaper.

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen!