Content Marketing Workshops 

Hoe stel je een content marketing plan op waarmee jij de aandacht trekt? 

Wat is content marketing precies? Voor wie is het bedoeld? En hoe zorg je ervoor dat jouw plan ook daadwerkelijk gericht is op jouw doelgroep?

Met behulp van praktische voorbeelden geeft onze ervaren content marketeer een leerzame workshop waarbij de kracht van content marketing centraal staat. Ook geven ze jou de beste tips en tricks voor het schrijven van een goed verhaal.

Tijdens de workshop ga je stapsgewijs een uniek content marketingplan schrijven waar je jaren mee vooruit kunt. Het belooft een pittige maar leerzame workshop te worden, waar jij en je team zeker met plezier op kunnen terugkijken. Deze workshop duurt 6 uur. 

Vind jouw onderscheidend vermogen!

Wat is het onderscheidend vermogen van jouw organisatie? We weten dat dit een moeilijk vraag is om te beantwoorden. In deze workshop gaan we je helpen het antwoord hierop te vinden. Hoe? Door jou kritisch te laten kijken naar jouw diensten en producten. Want welke problemen lossen deze eigenlijk op? Je leert het probleem van jouw ideale klant te benoemen en content in te zetten om meer klanten te trekken waarvoor je dit probleem kunt oplossen. 

Ben jij klaar voor deze 8 uur durende intensieve hands – on workshop? 

Ontdek het verschil tussen goede en geweldige content

Er zit een groot verschil tussen goede content en geweldige content. Met geweldige content bereik je in één klap meer mensen dan je ooit had gedacht.

Deze workshop is bedoeld voor de gevorderde content marketing specialist die dieper in wil gaan op content. Hoe kom je tot een briljant idee? Hoe ontwikkel je een concept? Welke woorden gebruik je  wel en welke niet? En wat zijn de juiste momenten om je content te publiceren?

Inspirerende voorbeelden en pittige discussies helpen jou tijdens de workshop een succesvol concept te ontwikkelen waarmee jouw organisatie voor eens en altijd de aandacht op zich zal vestigen.

Ben je er al uit?

Wil je graag een van deze workshops plannen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op! Je kunt uiterlijk binnen twee werkdagen reactie van ons verwachten.