10 jaar HubSpot partner

Een terugblik

HEUVEL MARKETING

HubSpot partner sinds 2010

Het is 2010 als Robbert van den Heuvel zijn oog laat vallen op HubSpot: in die tijd nog een onbekend marketing automation platform uit Amerika. Een officieel partnerprogramma was er nog niet, INBOUND heette nog de Inbound Marketing Summit en Brian Halligan en Dharmesh Shah waren nog relatief gewone mensen.

"Ik moet iets met inbound marketing gaan doen", dacht Robbert. Destijds verkocht hij nog hypotheken, maar eigenlijk lag hem dat niet zo. Wat als hij een website kon bouwen die zó goed was dat mensen hém zouden bellen in plaats van andersom? Robbert besloot de sprong te wagen en begon voor zichzelf, met inbound als methode en HubSpot als marketingtool.

Nu, 10 jaar later, horen we nog regelmatig de kantoortelefoon  rinkelen, zonder ooit één koud belletje te hebben gepleegd. 

Badge HM

Heuvel Marketing is inbound. Het zit in ons systeem. Dankzij inbound en HubSpot zijn we gegroeid en hebben we talloze bedrijven helpen groeien. En daar zijn we trots op! Dus doen we dit jaar iets on-inbounds en zetten we onszelf in de spotlight. Uiteraard wel op een manier die voor jullie ook waardevol is. Scroll snel naar beneden om te zien we ook jouw organisatie kunnen helpen groeien.

Timeline


2010 🎉 Robbert koopt HubSpot, bouwt daarin zijn nieuwe website en verkoopt zijn eerste HubSpot account.

2011 🔰 HubSpot start met een officieel partner programma en Heuvel Marketing wordt één van de eerste partners in de EMEA regio.

2012 🏆 Heuvel Marketing wordt Gold HubSpot partner.

2013 👩‍🏫 We organiseren de eerste HUG Amsterdam.

2016 🔘 Heuvel Marketing wordt de eerste Platinum HubSpot partner van de Benelux.

2020 🎁 Heuvel Marketing viert 10 jaar inbound en 10 jaar HubSpot partnerschap!

2020 💎 Heuvel Marketing is Diamond HubSpot partner!

 

"Out of HubSpot's senior partners in the Netherlands, historically Heuvel Marketing is probably the most "pure" inbound marketing & sales agency. Their experience and true customer-centricity (and I sincerely believe that their customer-centricity sets them apart from their competitors) makes them uniquely qualified."
Vincent Onderdelinden
Former Senior Channel Manager, HubSpot

10 jaar HM-support: wat levert dat op?

In gesprek met FourPoints, HubSpot-klant van het eerste uur.

BEKIJK DE CASE

 

In de afgelopen jaren hebben we HubSpot uit zien groeien van marketing automation tool naar volledig growth platform. INBOUND is nu een groots evenement met 26.000+ bezoekers en Brian en Dharmesh zijn gevierde celebrities. HubSpot is een internationale marktleider en de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar geen zorgen. Wij zijn met het bedrijf meegegroeid en maken je graag wegwijs in het HubSpot landschap!

BEKIJK ONZE HUBSPOT DIENSTEN


10 jaar inbound


In de marketingboeken die Robbert in 2010 verslond stond het al: "Position yourself as an industry expert". De inbound methode is door de jaren heen misschien aangescherpt en het HubSpot platform is misschien verder uitgebreid, maar de inbound-gedachte is 10 jaar later relevanter dan ooit. Kennisleiderschap en relevant en waardevol zijn voor je (ideale) klant staan nog steeds aan de basis van succesvolle B2B marketing, sales en service. 

KENNISLEIDERSCHAP MET HUBSPOT  

Icon Image
Icon Image
Icon Image
Maak kennis met heuvel marketing

hoe kunnen we jouw organisatie helpen groeien?

plan een video call in