10 jaar HubSpot partner

Reden voor een feestjaar, en jij kunt meevieren!

HEUVEL MARKETING

HubSpot partner sinds 2010

Het is 2010 als Robbert van den Heuvel zijn oog laat vallen op HubSpot: in die tijd nog een onbekend marketing automation platform uit Amerika. Een officieel partnerprogramma was er nog niet, INBOUND heette nog de Inbound Marketing Summit en Brian Halligan en Dharmesh Shah waren nog relatief gewone mensen.

"Ik moet iets met inbound marketing gaan doen", dacht Robbert. Destijds verkocht hij nog hypotheken, maar eigenlijk lag hem dat niet zo. Wat als hij een website kon bouwen die zó goed was dat mensen hém zouden bellen in plaats van andersom? Robbert besloot de sprong te wagen en begon voor zichzelf, met inbound als methode en HubSpot als marketingtool.

Nu, 10 jaar later, horen we nog regelmatig de kantoortelefoon  rinkelen, zonder ooit één koud belletje te hebben gepleegd. 

Badge HM

Heuvel Marketing is inbound. Het zit in ons systeem. Dankzij inbound en HubSpot zijn we gegroeid en hebben we talloze bedrijven helpen groeien. En daar zijn we trots op! Dus doen we dit jaar iets on-inbounds en zetten we onszelf in de spotlight. Uiteraard wel op een manier die voor jullie ook waardevol is. Scroll snel naar beneden om te zien hoe jij mee kunt vieren met 10 jaar HubSpot partnerschap!

Timeline


2010 🎉 Robbert koopt HubSpot, bouwt daarin zijn nieuwe website en verkoopt zijn eerste HubSpot account.

2011 🔰 HubSpot start met een officieel partner programma en Heuvel Marketing wordt één van de eerste partners in de EMEA regio.

2012 🏆 Heuvel Marketing wordt Gold HubSpot partner.

2013 👩‍🏫 We organiseren de eerste HUG Amsterdam.

2016 🔘 Heuvel Marketing wordt de eerste Platinum HubSpot partner van de Benelux.

2020 🎁 Heuvel Marketing viert 10 jaar inbound en 10 jaar HubSpot partnerschap!

2020 💎 Heuvel Marketing is Diamond HubSpot partner!

 

"Out of our senior partners in the Netherlands, historically Heuvel Marketing is probably the most "pure" inbound marketing & sales agency we have. Their experience and true customer-centricity (and I sincerely believe that their customer-centricity sets them apart from their competitors) makes them uniquely qualified."
Vincent Onderdelinden
Senior Channel Manager, HubSpot

10 jaar HM-support: wat levert dat op?

In gesprek met FourPoints, HubSpot-klant van het eerste uur.

BEKIJK DE CASE

 

In de afgelopen jaren hebben we HubSpot uit zien groeien van marketing automation tool naar volledig growth platform. INBOUND is nu een groots evenement met 26.000+ bezoekers en Brian en Dharmesh zijn gevierde celebrities. HubSpot is een internationale marktleider en de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar geen zorgen. Wij zijn met het bedrijf meegegroeid en maken je graag wegwijs in het HubSpot landschap!

BEKIJK ONZE HUBSPOT DIENSTEN


10 jaar inbound


In de marketingboeken die Robbert in 2010 verslond stond het al: "Position yourself as an industry expert". De inbound methode is door de jaren heen misschien aangescherpt en het HubSpot platform is misschien verder uitgebreid, maar de inbound-gedachte is 10 jaar later relevanter dan ooit. Kennisleiderschap en relevant en waardevol zijn voor je (ideale) klant staan nog steeds aan de basis van succesvolle B2B marketing, sales en service. 

KENNISLEIDERSCHAP MET HUBSPOT  

VIER 10 JAAR HUBSPOT PARTNERSCHAP MET ONS MEE

Ons feestje is jouw feestje!

We hadden deze mijlpaal niet bereikt zonder jullie: onze trouwe klanten, alle oud-HM'ers, de channel managers en agency consultants van HubSpot, onze fanatieke blogbezoekers en mede-inbound-gekkies. Daarom mag iedereen ons feestje meevieren, en bij een feestje horen cadeaus! Het komende jaar gaan we verschillende give-aways weggeven. Om je alvast een beetje warm te maken:

  • Januari: 10 gratis chatbots. 🤖
  • April: Live HubSpot training webinar door onze certified HubSpot trainer Nynke. 
  • Juni: 3 gratis HubSpot Sanity Checks. ✅
  • November: Extra special HUG.  🎫

Klinkt goed toch? Wil je nou als eerste op de hoogte worden gebracht en kans maken op al dit leuks? Meld je dan snel aan en we zetten je op de lijst voor alle updates rondom ons feestjaar en de give-aways!

Icon Image
Icon Image
Icon Image
blijf op de hoogte

Vier mee met 10 jaar HubSpot partnerschap

Meld je aan en we houden je op de hoogte van de acties, events en give-aways rondom ons 10 jaar HubSpot partnerschap.

MELD JE AAN VOOR DE UPDATES