HubSpot Training van Heuvel Marketing

Jouw HubSpot succes begint met training!!

Wij durven op basis van ervaring te stellen dat zowel bedrijven als individuen hun moderne marketingdoelen sneller bereiken als zij hun kennis over HubSpot vergroten. Heuvel Marketing biedt daarom trainingen voor iedere HubSpot gebruiker, van marketeers bij grote ondernemingen tot eigenaren van kleine bedrijven en van beginners tot ervaren gebruikers. Je kunt bij ons terecht voor verschillende trainingen:

Variant 1: Groepstraining 

Deze training helpt je een succesvolle start te maken met HubSpot!

De Groepstraining is bedoeld voor een groep HubSpot gebruikers van verschillende ondernemingen en richt zich op de beginnende gebruiker. Alle basisaspecten die je helpen een succesvolle start te maken, komen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van social media en het publiceren van een blog of pagina. De grootte van de groep kan variëren van 3 tot 8 personen. De locatie van de training wordt per geplande bijeenkomst bepaald, afhankelijk van de wensen van de deelnemers. 

Variant 2: In-company Training

De In-company Training levert jouw bedrijf diepgaand inzicht op in HubSpot!

In deze variant staat het HubSpot account van één onderneming centraal. Tijdens de In-company Training bekijken we op welke wijze HubSpot ingezet kan worden of welke verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. De training vindt plaats bij jouw op kantoor en is geschikt voor individuele gebruikers of groepen van maximaal 8 personen.

Variant 3: In-house Training

In-house Training helpt jouw marketeers hun doelen te behalen!

De In-house Training die we aanbieden, vindt plaats in ons eigen kantoor in Nijmegen. Het niveau van deze training is in overleg te bepalen. Deze training is net als de In-company Training bedoeld voor één onderneming en gaat dieper in op het specifieke HubSpot gebruik. Deze training is geschikt voor maximaal 4 deelnemers.

Ben je er al uit of kun je niet kiezen?

Wil je graag een van deze trainingen plannen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op! Ben je er nog niet helemaal uit welke training het beste aansluit bij jouw situatie? Vul dan in zeker je telefoonnummer in, we bellen je om het te bespreken. Je kunt uiterlijk binnen één werkdag reactie van ons verwachten.