Jouw HubSpot succes begint met goede training

Wij durven te stellen dat zowel bedrijven als individuen hun moderne marketingdoelen sneller bereiken als zij hun kennis over HubSpot vergroten. Heuvel Marketing biedt daarom trainingen voor iedere HubSpot gebruiker, van marketeers bij grote ondernemingen tot eigenaren van kleine bedrijven en van beginners tot ervaren gebruikers. Je kunt bij ons terecht voor trainingen op drie niveaus:

Basistraining

Deze training helpt je een succesvolle start te maken met HubSpot!

De Basistraining is bedoeld voor beginnende HubSpot gebruiker. Alle basisaspecten die je helpen een succesvolle start te maken, komen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van social media en het publiceren van een e-mail, blog of pagina. Daarnaast krijg je uitleg over het hoe en waarom achter de opbouw van de HubSpot marketingsoftware, die volledig gebaseerd is op de inbound marketing methode. 

Het maximum aantal deelnemers aan deze training is 4.

Pro training

Heb je al wat ervaring met HubSpot, maar nog niet alle marketing mogelijkheden benut? Dan is deze training wat voor jou.

Tijdens de Pro training komen diverse onderdelen van de software aanbod. Denk bijvoorbeeld aan het omgaan met leads en het beoordelen van resultaten. Je krijgt handige tips om de tool beter in te zetten. Zo kijken we kritisch naar de gepubliceerde content en bepaal je samen met je collega's wie welke rol gaat vervullen in het verbeteren van jullie marketing automation proces.

Het maximum aantal deelnemers aan deze training is 6.

Pro+ training

Een intensieve training vol tips & tricks van de expert.

Publiceer je regelmatig content en weet je je weg in HubSpot wel te vinden, maar wil je nog meer uit de software halen? Meld je dan aan voor de Pro+ training. Onze expert maakt voorafgaand aan de training een scan van jouw marketingactiviteit en het gebruik van de software en stelt best practices op. Tijdens de training kijken we naar verbetermogelijkheden per marketing onderdeel en leert jouw team hoe de software het best te benutten is.

Het maximum aantal deelnemers aan deze training is 4.

Ben je er al uit of kun je niet kiezen?

Ben jij er klaar voor om alles uit jullie HubSpot account te halen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om een training te plannen. De training kan in onze trainingsruimte plaatsvinden of bij jou op kantoor.

Vind je het lastig om te bepalen welke training het best op jouw situatie aansluit? Vul dan zeker je telefoonnummer in, we bellen je om het te bespreken. Je kunt uiterlijk binnen één werkdag reactie van ons verwachten.

Aanmelden voor HubSpot training: