Sluit aan bij HubSpot User Group Amsterdam

Als HubSpot gebruiker leer je het meest van andere gebruikers. Daarom heeft HubSpot HUG meetups in het leven geroepen, dat zijn HubSpot User Group events bij jou in de buurt die georganiseerd worden door HUG-leaders. Een HUG-leader is een HubSpot partner die vooroploopt op het gebied van marketing automation en inbound marketing. HubSpot User Group meetups vinden vier keer per jaar plaats in een bepaalde stad. In ons geval Amsterdam!

Iedere meetup staat in het teken van een bepaald thema. Als HUG-leader zorgen wij voor een (externe) spreker met een goed verhaal rondom dat thema, testen we jouw HubSpot en inbound marketing kennis en kom je in contact met andere gebruikers om ervaringen uit te wisselen. HUG meetups zijn gratis te bezoeken, maar je moet je wel even van te voren aanmelden. 

HUG meetups zijn voor iedere HubSpot gebruiker interessant. Als beginner kan je er terecht met al je vragen, als vergevorderde gebruiker is een HUG dé plek om inspiratie op te doen en een update te krijgen van de nieuwste ontwikkelingen.

Meer informatie en aanmelden

Op de website van HubSpot vind je meer algemene informatie over HubSpot User Groups.
Via de HUG Amsterdam website houden we je op de hoogte van de meetups die wij in Amsterdam organiseren en lees je verslagen van meetups die wij in het verleden hielden. Tussendoor houden we contact via de LinkedIn groep voor HubSpot gebruikers in Nederland, meld je gerust aan en stel daar alvast je dringende HubSpot vragen of deel er HubSpot nieuws, tips en ideeën.

Sluit aan bij de groeiende HubSpot community en hopelijk tot de volgende meetup in Amsterdam.

Word lid van HubSpot User Group Amsterdam