Trek de juiste kandidaten aan

Je bent op zoek naar die ene werknemer die het verschil gaat maken. En ongeacht de functie of branche, is dat een uitdaging. Talenten zijn erg gewild en worden daarom maar al te vaak weggekaapt door de grotere organisaties. Is er een manier om het crème de la crème van de werknemers zover te krijgen dat ze jouw organisatie overwegen? Ja. Maar dan moet je wel stoppen met zoeken. Talent kiest tegenwoordig namelijk zelf waar het wil werken. Aan jou dus de taak om een vindbare, aantrekkelijke werkgever te zijn.

Inbound recruitment helpt

Met behulp van inbound recruitment zorg je dat het talent naar jóú toe komt. Klinkt aantrekkelijk, maar dat talent komt natuurlijk niet zomaar binnenstromen. Jij moet er als werkgever voor zorgen dat je zichtbaar en vindbaar bent in de online banenzoektocht. Dit doe je door waardevolle content te delen: foto’s, video’s, blogartikelen, presentaties en meer. De perfecte plek om te laten zien wie je bent als organisatie en waarom je een aantrekkelijke werkgever bent. Zo weet je zeker dat je die mensen aantrekt die passen bij jouw bedrijf.

HM inbound recruitment + content.png

Hulp nodig?

Wij kunnen je helpen bij het opzetten van een inbound recruitment-strategie. Hiervoor beginnen we met het omschrijven van jouw ideale kandidaat. Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van content die vindbaar en aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. Schakel onze hulp in voor:

inbound recruitment