Kennisleiderschap

Win het vertrouwen van je ideale klant

DE KRACHT VAN KENNISLEIDERSCHAP

Je kennis is je grootste kracht

Zaken doen draait om geloofwaardigheid. Klanten kopen van bedrijven die ze vertrouwen, zeker nu er zoveel (internationale) concurrentie is. Dat vertrouwen creëer je door je kennis te delen. Met kennisleiderschap, of thought leadership, werk je aan jouw autoriteit op het gebied van onderwerpen die relevant zijn voor jouw doelgroep. Help je ideale klant met zijn belangrijkste problemen en laat zien dat jullie de investering waard zijn!

Heuvel Marketing zet ijzersterke thought leadership content in om onder de aandacht te komen bij jouw ideale klant. Dat kan op verschillende manieren:

BLOG

Waarom een kennisleider strategie zorgt voor duurzame ondernemingsgroei

Als marketeers denken we vooral in losse campagnes en tijdelijke acties. Helaas zien we daarom vaak de meest voor de hand liggende manier om duurzame groei te realiseren over het hoofd: het opzetten van een kennisleider strategie. In dit blog laat Robbert zien waarom het opbouwen van kennisleiderschap zo belangrijk is voor kennis-intensieve B2B organisaties.

BLOG

Kennisleiderschap opbouwen: zo begin je!

Kennisleiderschap is de ultieme voedingsbodem voor duurzame groei van je onderneming. Maar hoe word je een kennisleider zonder teveel informatie weg te geven aan je concurrenten? En waar ligt de grens tussen kennisleiderschap en promotie? In dit blog beschrijven we hoe je kunt starten met kennis delen en welke typen content je daarvoor kunt gebruiken.

BLOG

Inbound marketing na 10 jaar: springlevend of toe aan een make-over?

Als je de inbound methode de afgelopen jaren trouw hebt gevolgd, is de kans groot dat het je nieuwe klanten heeft opgeleverd. Maar hoe lang blijft het nog werken? In dit blog blikken we terug op het ontstaan van inbound marketing en kijken we vooruit naar de rol ervan in de komende jaren.

circle.svg
triangle-red.svg
forbidden-mark.svg

Meer weten?

E-BOOK

MODERNE B2B MARKETING

DOWNLOAD