Branding voor B2B

Creëer een onderscheidende (online) identiteit

Branding voor B2B

De kracht van een sterk merk, juist in B2B

In de B2B markt draait het allemaal om service. Zeker als je een product of dienst aanbiedt met een lang en complex aankoopproces. En als het over service gaat, dan gaat het over mensen, en dus over identiteit. In de human 2 human business willen klanten samenwerken met organisaties met een aansprekende visie en gelijke waarden. Maar dan moeten die visie en waarden wel duidelijk zijn! Voor de buitenwereld, maar zeker ook intern in de organisatie. Met een sterk merk laat je persoonlijkheid zien, onderscheid je je binnen de markt en bouw je langdurige klantrelaties op. De ultieme basis voor moderne marketing, sales en service.

ONZE AANPAK

Merkverhalen die raken

Wij geloven dat een B2B bedrijf niet saai, zakelijk en afstandelijk hoeft te zijn. Je hebt dan wel een zakelijke doelgroep, maar uiteindelijk schuilt achter die CEO, IT-manager of Ingenieur ook maar gewoon een mens. En mensen, die willen geraakt worden. Dat is precies wat er moet gebeuren als je de eerste keer je nieuwe merkverhaal hoort: een feest van herkenning, een traantje wegpinken of op het puntje van je stoel zitten van enthousiasme. Dan weten we dat we echt tot de kern zijn gekomen.

Voor het ontwikkelen van een merkverhaal werkt Heuvel Marketing samen met El ContentoWe zetten onze marketingstrateeg, creative director en contentstrateeg in om je merk te vormen. Daarnaast werken we met getalenteerde design partners die je merk visueel tot leven brengen. We kijken altijd met een marketing-blik, zodat je het merk later ook goed tot leven kunt laten komen in de praktijk. Onze kracht ligt in de blik van buitenaf: de potentie die je organisatie stiekem altijd al had, weten wij naar boven te brengen en optimaal te benutten.

DNA-profiel

DNA-profiel

Op basis van analyses en gesprekken met medewerkers en klanten stellen we een DNA-profiel op dat je organisatie karakteriseert en onderscheidt.

Merkverhaal

Merkverhaal

We vertellen het verhaal van jouw organisatie en formuleren de merkbelofte, missie, visie en kernwaarden.

Cirkel icon 2

Positionering

We denken mee over een sterke positionering en de communicatieve elementen die daarbij horen, zoals een pay-off.

Communicatieplan

Communicatieplan

We helpen om je merkidentiteit te vertalen naar (online) communicatie en marketing.

circle.svg
triangle-red.svg
forbidden-mark.svg

Meer weten?

e-book

Branding voor B2B

DOWNLOAD