Conversational Marketing

Praat met je ideale klant- maar dan écht

Conversational marketing

Talk!

"Tegenwoordig wint het bedrijf met de minste drempels in het aankoopproces", aldus Jeff Sullivan van Drift. Die drempels verlaag je door écht met klanten in gesprek te gaan, op een moment dat hen uitkomt. En dat kan, met conversational marketing. Deze methode draait om de chatbot, waarmee je informatie inwint bij je websitebezoekers. Zij hoeven dus geen formulieren in te vullen en te wachten op een mailtje: het gesprek vindt direct plaats, op je website. Conversational marketing levert aantoonbaar hogere conversiepercentages op én meer verkoopkansen. Redenen genoeg om het te testen!

 

 

EEN BEGELEIDE SPRONG IN HET DIEPE

Start met conversational marketing

Chatbots bouw je het best met de software van Drift. Dat is dé tool voor conversational marketing en sales. Drift werkt met drie fases: engage, understand, recommend. Baseer je scripts op deze volgorde, dan boek je de beste resultaten. Wat dat betreft is Drift net HubSpot: hun software staat in dienst van hun methode, niet andersom.

Welke software je ook kiest, starten met conversational marketing is fijner met een partner. Zo haal je extra kennis en ervaring in huis en wordt de kans op succes groter. Klop daarom gerust bij ons aan! Als conversational marketing agency en Drift Certified Partner hebben we ruime ervaring met het bouwen en implementeren van bots en het schrijven van écht goede scripts. We zorgen ervoor dat de juiste bot met de juiste websitebezoekers in gesprek raakt en leiden hen naar het juiste conversiepunt, bijvoorbeeld een demo aanvraag. En uiteraard helpen we jou en je team om zelf aan de slag te gaan!

Drift Certified Partner_250px 

Cirkel icon 2

Strategie

Aan de hand van een intake maken we jouw Conversational Marketing Blueprint.

Cirkel icon 2

Content

We schrijven slimme en aantrekkelijke chatbot scripts die converteren en zorgen indien nodig voor extra content.

Techniek

Techniek

We bouwen en optimaliseren de chatbots in Drift of in HubSpot Conversations.

Cirkel icon 2

Promotie

Met gerichte ads en slimme promotie zorgen we voor relevant verkeer naar jouw conversational landingspagina's.

Drift

Meer en betere gesprekken met Drift

Drift is hét platform voor conversational marketing. In Drift beheer je live chat en bouw je intelligente chatbots met behulp van playbooks. Met o.a. form replacers, interactieve content en meeting scheduling zorg je dat websitebezoekers 24/7 aanspraak hebben. De gebruiksvriendelijke interface, de handige app en de vergaande targeting mogelijkheden maken Drift de ideale tool voor een conversational aanpak.

"We introduced the chat bot in line with the inbound methodology to ensure that before a sales team member spoke with a prospective client they were given relevant information and qualified. In a 6 month period we have seen a 22.9% uplift in lead volume and a 15% uplift in customers."

CHATBOT

Test het zelf!

 

circle.svg
triangle-red.svg
forbidden-mark.svg

Meer weten?

BLOG

MAAK KENNIS MET CONVERSATIONAL MARKETING

verder lezen