Masterclass Content Marketing en Marketing Automation

  Wil jij ook méér weten over hoe Content Marketing en Marketing Automation voor jou kunnen werken? Hoe je met jouw verhaal bezoekers kunt inspireren, informeren en uiteindelijk kunt converteren naar klanten? Wil jij tips & tricks om je publiek te vinden, te binden en te activeren? Dan is de masterclass Content Marketing en Marketing Automation zeker iets voor jou!

  De kracht van Content Marketing

  Tijdens deze laagdrempelige masterclass leer je in één middag wat de kracht van Content Marketing is, aan welke basisvoorwaarden moet worden voldaan, welke tools er zijn om het proces gemakkelijker te maken, wat de mogelijkheden én valkuilen zijn.

  Je krijgt antwoord op de belangrijkste Content Marketing vragen, zoals:

  • Wat is Content Marketing eigenlijk?
  • Wat maakt Content Marketing juist geschikt voor B2B?
  • Welke vormen van content bestaan er in de B2B sector?
  • Wat maakt content waardevol en wat juist niet?
  • Hoe zorg ik er voor dat mijn content die aandacht krijgt die het verdient van mijn potentiële klanten?
  • Last but not least: wat levert Content Marketing mij of mijn bedrijf op?
   Hoe kunnen we leads genereren vanuit Content Marketing en welke rol speelt lead nurturing hierin? Is Marketing Automation een nieuwe hype en zien we straks door de bomen het bos niet meer? Of levert Marketing Automation ons juist het instrument om in het complexe online speelveld op het juiste moment met een relevante boodschap onze doelgroep te bereiken?

  Details

  Teaching Friday vindt één keer per maand plaats.
  De eerstvolgende datum is nog niet bekend
  Tijd: van 14.00 – 17.00 uur
  Locatie: Heuvel Marketing | St. Canisiussingel 26F | 6511 TJ NIJMEGEN

  Kosten: 95 euro per deelnemer

  Je deelname is gegarandeerd na betaling van dit bedrag. 

  We bieden deze masterclass aan voor maximaal 6 deelnemers tegelijk, zodat er genoeg tijd is voor interactie, eigen inbreng en persoonlijke aandacht. De masterclass vindt in informele setting plaats. Heb je een dringende vraag die je graag wilt behandelen tijdens de sessie? Stel hem alvast in het aanmeldformulier!

  De masterclass Content Marketing kan ook In House bij jouw bedrijf worden gegeven. Interesse? Neem contact met ons op om dit te bespreken.

   

  Wie geeft deze workshop?

  Deze workshop is een samenwerking tussen Heuvel Marketing en B2B marketing communicatie specialist Gertie Arts. Gertie is strategisch marketeer en consultant met drie specialismen: inbound marketing strategie en advies, content marketing, online en offline communicatie. In de workshop combineert Gertie haar kennis met de moderne marketing expertise van Heuvel Marketing.

  Aanmelden voor Teaching Friday