Vidyard voor Sales

De online video tool voor sales professionals

Waarom gebruik je video voor sales?

Haal meer rendement uit sales met Vidyard!

Grote kans dat je als salesmanager video ziet als een duur medium dat gebruikt wordt door de marketingafdeling. In B2B is dat helaas ook nog waar, en dat vinden wij een gemiste kans. 

Persoonlijkheid, warmte en vertrouwen vormen de fundering voor iedere relatie. Ondanks bekende informatie, beginnen verkopers vaak met een gescript telefoontje of een mail met voorbedachte tekst. Jammer- want daarin komen die drie pijlers niet terug. Daarentegen heeft persoonlijke video content dit wél. Op deze pagina lees je hoe je video inzet voor sales.

Vidyard training

 VIDYARD VOOR SALES, HOE WERKT HET

Hoe werkt video voor sales?

Video is zo’n sterk medium voor sales omdat je veel meer kunt laten zien dan met andere vormen van content.  Met video kun je gebruik maken van gezichtsuitdrukkingen, stemgeluid en bepaalde achtergronden in combinatie met het opnemen van je scherm.  Dit geeft je een competitief voordeel ten opzichte van je concurrenten.

Video sales is in tegenstelling tot face-to-face contact ook ontzettend schaalbaar. Hoe goed blogs, infographics en e-books ook werken voor bepaalde fases, echt menselijk contact maak je hiermee niet. Video sales geeft de mogelijkheid tot dat menselijke contact terwijl je waarde biedt aan prospects. Snel starten? Vraag dan direct de demo aan.

sales-video-creation.png

Plus icon 2

Creeër videos

Video’s opnemen direct vanuit je browser of telefoon

Plus icon 2

Video voor e-mail

Verstuur persoonlijke video’s direct vanuit Gmail, Outlook of HubSpot

Plus icon 2

Call to action

Voeg een (HubSpot) meeting link toe aan je video om direct afspraken te maken

Plus icon 2

Video analytics en notificaties

Connect Vidyard met HubSpot en krijg alle video analytics direct in het CRM

VIDYARD PARTNER NEDERLAND

Vidyard sales partner

Als Vidyard partner kunnen wij je helpen bij het zoeken naar de juiste oplossing voor sales video. Plan een afspraak voor een demo in en we kijken samen hoe jouw salesteam succesvol kan worden met Vidyard.

  secure-vidyard

 

Vraag hier je Vidyard demo aan:

 
maak kennis met video selling

video sales training

plan een video call in